Сделать стартовой   Добавить в избранное    

   Сайт Знакомств! / онлайн знакомства в сети Интернет


Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

кулимьотМАКСИМ_эсквайр, 51 - 22 июля 2009 15:11

Все
Отредактировано:22.07.09 15:15
[B]дія перша[/B]

темні й мрачні імперські каземати. по кутках стоять гвардєйци, тримаючи "дємократізатори" наголо. в одному місці збилися в купку кілька місцевих аборигенів, ублюдків невідомого походження, і полонених жидаїв. навкруги їх ходить дарт вейдер і час від часу когось з них пиздить по мармизі важким кованим сапогом, задаючи питання типу "де горілка дешевше?", "де можна знайти дівчат без тріпера?", "ви що, ні хуя не розумієте?". їхні відповіді стенографує один з гвардійців, водячи олівцем по чималому блокноту.

входить імператор.

iмператор (незадоволено): дарт, тебе що, не заїбало тут усілякою хуйнею маятися? я ж тебе, гівнюка, посилав роздобути для імперії щось корисне, а ти в третій раз цей сраний татуїн захопив, а на хуя він мені здався?

дарт (чухає голову. гума протівогаза під нестриженими нігтями громко скрипить): но, мій фюрер, за останні чотири роки, що нас тут не було, планета перетворилася на справжній цивілізований мир! вони навчилися робити горілчані вироби, і гонять їх у величезних кількостях, а також повідчиняли купу борделів п всіх містах планети, а їх тут налічується цілих три! (для більшого ефекту своєї речі сує в обличчя імператору три пальці з довгими брудними нігтями).

iмператор: (брезгливо відсовуючі вейдерівську лапу) о! а раніше жодного не було! i як вони називаються?

вейдер (загибаючи пальці, щоб не збитися з рахунку): пердяйлівка, мухосранск, крижополь, мій фюрер! в них навіть є власний контрабандист, який на старому "камазі" всіляке гівно між ними возить, але його ми ще не зловили.

iмператор: ну, ето ти вєсьма лоханувся, бо злочинний елемент треба або знищувати, або налагоджувати з ним тісні ділові стосунки, а до речі, хто тут усім на планеті заправляв до нас?

вейдер (загибаючи пальці, щоб не збитися з рахунка): бардель-маман усієї планети - якась "принцеса", кажуть, тьолка вєсьма ні хуя сєбе; ребе йода, духовний пастир місцевих жидаїв і камсамолець-активіст люк скайвоков - як бачите, система управління на планеті пацавата до піздеца, але якогось хуя все ще працює, вони навіть зробили справжнє партизанське підпілля, яке час від часу грабує наші лікеро-водочні склади, пускає під откос зорелти з правіантом, пиздить в темних закутках наших офіцерів і їбе без спросу і дозволу штабних шалав.

iмператор: лею доставити до мене, одягненою чи роздягненою - похуй, іншим злоумишлєннікам виписати фігурних піздюлєй і викинути к хуям.

вейдер (бере під козирьок): бу сдєлано, мій фюрер!

раптово вривається кілька гвардєйців, тримаючи зв'язаного мудака, дуже схожого на типового латиноза.

гвардєєц: дозвольте доповісти, мій фюрер!

iмператор: ну, пизди, якщо прийшов, блядь!

гвардєєц: було затримано підозрілого "камаза" з вантажом сорокаградусного розчину етілового спирту з каналізаційною водою. в машині було два злочинці: ось цей (пиздить ногою по сраці приведеного полоненого), і ще якийсь здоровий бомж, але він відпиздив двох охоронців і з'їбався в невідомому напрямку.

полонений: я не злочинець, а гонзалєс, відпустіть мене, я повинен павстанців бухлом снабжати, тому якщо не відпустиш мене, вони тебе так відхуярять! (розпускає пальці "вєєром" ).

iмператор (вейдеру): так це один з тих, кого я тобі тільки що замовляв, оперативно працюєш, маладєц. тепер відпизди його!

вейдер: iз задоволенням! (дістає з-під плащ-палатки укороченого "дємократізатора", покритого зверху слоєм фосфора. "дємократізатор" у напівтемряві сцени сяє тусклим зловісним світлом зеленого кольору. нєторопліво підходить до гонзалєса і починає його прицільно пиздити по печінці і ніркам.)

гонзалєс: ти що, охуїв, мені ж больно! (робить невдалі спроби захищатися руками.)

зненацька на сцені з'являється штурмовой отряд жидаїв, вони махають флагами з шостилучовою зіркою, жбурляються в гвардєйців, iмператора і вейдера черствою мацою, ругаються і кричать "отпусті народ мой". вейдер і iмператор ховаються за спини з'явившихся з іншого боку гвардійців, які підбігають до жидаїв і оперативно й професійно починають їх хуярити гумовими дубцями. жидаї з'ябуються, залишивши на підлозі кілька попижджених товаришів, але одразу ж повертаються, підіймають їх на руки і знов з'ябуються.

iмператор (отряхуючи з свого френча крошки маци): ну, ти, вейдер, і підарас! не міг нормальну охорону тут зробити?

вейдер (поправляючи з'їхавшого на бік протівогаза): я ж казав, що ці павстанці офіцерів пиздять, ось і нам трохи наваляли..

iмператор: ну, хуй з ним, скоріш "принцесу" шукай, я їбатись хочу, а ні ти, ні гвардійці, нi ці довбойоби (пиздить ногою одного з купки полонених) мені не подобаєтесь.

з гори плига чувак, хапа iмператора з вейдером за шкабари, пиздить їх головами один об одного, потім пиздить дебелими кулаками гвардєйців, хапа на плечі зв'язаного гонзалєса і з ним з'ябується зі сцени. на підлозі лежать попижджені iмператор, вейдер, гвардєйці, а також зв'язані полонені, всі стогнуть. чути звуки від'їжджаючого "камаза".

iмператор (зловісно): ну, все, мудойоби, довиябувались, зараз вам всім буде ПИЗДЕЦЬ!

[B]завіса[/B]

Добавить комментарий Комментарии: 16
С@ш@
С@ш@ , год25 августа 2009 14:02
...подними шторы...а чё так скуЧна пишешь??...придумал хуиню и доволен маць твою...совсем оппустилсо!!пездуй назад в лидеры...
Emmanuelle Alt
Emmanuelle Alt , 48 лет25 июля 2009 02:23
И как это читать?
Показать ответы (6)
Karakuri_ninge
Karakuri_ninge , 44 года24 июля 2009 10:57
Помнить в веках
Будут люди отныне этот
Эпос былинный.
NiP
NiP , 45 лет22 июля 2009 16:35
борис занялся своим любимым делом.
это прекрасно.
ггг
Показать ответы (1)
ШумелкаМыш
ШумелкаМыш , 40 лет22 июля 2009 16:31
здасте, это клиника?
Показать ответы (1)
Венди_Т.
Венди_Т. , лет22 июля 2009 15:55
Добротный такой закос под Лэся))

Автор в скрытой форме пропагандирует деятельность ZOG и программирует читателя смириться с их мировым господством.
Показать ответы (2)

Нас ищут в поисковиках по ключевым словам: сайт знакомств, сайты знакомств, бесплатный сайт знакомств, сайты знакомств бесплатно, сайты знакомств ru, сайт серьезных знакомств
   
© 2008 Интернет Холдинг Создание сайта - LookMy.info
на базе конструктора сайтов
   
Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.